сряда, 5 декември 2012 г.

Г. Бакалов тайно записва разговора си със свой бивш поддръжник

В края на 2011 г. Калин Крумов - пастор в Лондон, част от мрежата на Георги Бакалов /Harvest Breakthrough Network/, решава да прекрати своята финансова подкрепа за служението му. Няколко месеца по-късно - през март 2012 г., той публично се разграничава от Г. Бакалов, публикувайки изявление в профила си във фейсбук. Няколко дни по-късно, в отговор на това изявление, Георги Бакалов публикува в сайта на ХЦ "Прелом" материал, озаглавен "Клеветите на лицето Калин Крумов изобличени"

Освен всичко друго, във въпросния материал, прави впечатление следното - Г. Бакалов е направил таен запис на скайп разговор между него и Калин Крумов, без знанието и съгласието на същия. Както става ясно от текста, записът е направен приблизително 5 месеца преди неговото публикуване в интернет, което подсказва, че записът е бил грижливо съхранен и класифициран в някаква лична база данни на Г. Бакалов.  

При една от разразилите се дискусии във фейсбук, Калин Крумов коментира записа, който Бакалов е публикувал. Коментарът може да бъде видян по-долу или като част от дискусията във фейсбук. Повече подробности за разразилия се своебразен двубой между Георги Бакалов и Калин Крумов, можете да видите тук.